Prečo nás navštíviť a ako Vám vieme pomôcť

Cellu M6 Endermolab

Patentovaný prístroj pre bunkovú aktiváciu predstavuje spojenie efektivity a výslekov. Je najprijateľnejšou alternatívou pre klientov, ktorí sa nechcú podprobiť invazívnym kozmetickým operáciám a zákrokom. LPG je neinvazívne ošetrenie, na to kladieme hlavný dôraz, naše ošetrenie je jednak účinné, ale najmä príjemné.
Práve LPG spoločnosť, tvorca patentovanej metódy Lipomassage /číslo 1 v zoštíhľujúcej starostlivosti vo Francúzsku/ a Endermolift /prirodzené ošetrenie pleti proti starnutiu/ sa rozhodla ponúkať plne neinvazívnu krásu, zoštíhlenie a anti-age prevenciu, miesto operačných zákrokov, zasahujúcich do prirodzenej integrity tela.


Trochu teórie, čo vlastne ideme liečiť a nakopnúť k lepšej činnosti.

Lymfatický systém má v našom tele imunitnú a transportnú funkciu. Lymfatickými cievami sa vyplavujú z tela toxíny, splodiny vznikajúce pri látkovej výmene medzi bunkami, prachové častice, vírusy a baktérie. Zachytávajú sa v lymfatických uzlinách, kde sa vytvárajú biele krvinky /lymfocyt/, ktorých funkciou je pohlcovať tieto cudzorodé látky. Pri nedostatočnej funkčnosti lymfatického systému cítime únavu, organizmus nedokáže bojovať s infekciami.
Viac ako 80% lymfatického systému sa nachádza v koži a podkoží. Tok lymfy smeruje proti zemskej gravitácii a neexistuje pumpa, takže chod lymfy zabezpečujú len kostrové svalstvo, dýchanie a záchvevy tepien, peristaltika čriev. Samotné lymfatické cievy majú hladkú svalovinu, ktorá sa prirodzene sťahuje.
Na prečistenie organizmu to však pri našom, často veľmi nezdravom, spôsobe života nestačí a v tele sa hromadia odpadové látky. Všetci dobre vieme, že tým nezdravým je nedostatočný pohyb, nesprávne stravovacie návyky a málo pohybu, čoho dôsledkom je úbytok svalovej hmoty. Pre toto všetko nám lymfatický systém nefunguje tak, ako by mal a v tele sa hromadia toxíny.

Ako LPG funguje

Lipomassage™ zaberá tam, kde diéta a cvičenie nie. Zaručuje zoštíhlenie bez chirurgického zákroku. Navzdory intenzívnemu cvičeniu a prísne dodržiavaným diétam si telo ukladá tuk v určitých partiách.
Lipomassage™ je špeciálne vyvinutá technológia z endermológie, ktorá ponúka vedecky preukázané riešenie pre lokalizované miesta, kde je tuk, celulitída, ochabnutá pokožka . Len za 10 ošetrení je možné preformovať Vaše telo s dlhotrvajúcim efektom. Tajomstvo Lipomassage™ spočíva v tukových bunkách. Lipomassage™ aktivuje lipolýzu (štiepenie a uvoľňovanie tukov) v jadre adipocytu (tukovej bunky). Len za 10 ošetrení dosiahnete zoštíhlenie, spevnenie, vytvarovanie postavy tam, kde to najviac potrebujete. Lipomassage™ je ošetrenie, ktoré sa uskutočňuje výhradne patentovanými prístrojmi LPG. Počas jednotlivých 35 minútových ošetrení uvidíte pozoruhodné zlepšenie Vašej postavy a pružnosti pokožky. Konečne môžete odstrániť tuk z miest, o ktorých ste si mysleli, že sa to nikdy nepodarí a je to nemožné! Odborníci, zaoberajúci sa odborom kozmetológie a estetickej medicíny, sa vyjadrujú o metóde Lipomassage® veľmi pozitívne. Tato metóda v sebe spája pôsobenie dávkovaného vákua a valčekovej masáže. Pracovná hlavica prístroja s dvoma nezávisle poháňanými valčekmi vytvára takzvanú “vákuovú vlnu”, ktorá sa posúva pomocou samohybnej hlavice dopredu, dozadu, do strany alebo diagonálne. V závislosti na zvolenom programe je procedúra doplnená stálou alebo impulznou aspiráciou.

Nie je možné pridávať komentáre.