Nezabúdame ani na tvár

LPG ENDERMOLOGIE® FACE – prirodzený facelifting

Endermolift® má omnoho hlbšie účinky než ktorákoľvek iná metóda a pomáha pleti obnoviť jej pevnosť a elasticitu. Vďaka Endermolift® sa môžu profesionáli v obore starostlivosti o krásu konečne efektívnym spôsobom starať o problematickú a starnúcu pleť príjemným a bezpečným spôsobom.
Táto špeciálne vyvinutá technológia podporuje tvorbu kolagénu a dodáva 100% prirodzený vzhľad pleti. Endermolift™ dodáva Vašej pleti vyhladenie, rozjasnenie, spevnenie, mladistvý vzhľad, redukciu vrások a obnovuje jej pružnosť. Už za tak krátku dobu ako sú 4 sedenia, môžete očakávať liftingový efekt.

Endermolift™ je špeciálne vyvinutá technológia k tomu, aby zabránila a spomalila proces starnutia pleti v oblasti tváre, krku a dekoltu. Toto jedinečné pleťové cvičenie stimuluje kolagénove a elastinove vlákna v spojivovom tkanive, prirodzene obnovuje pevnosť a zanecháva Vašu pleť hladkú a bez vrások.

Príjemná a relaxačná Endermolift™ je mimoriadne účinná. Obnovuje tkanivo na bunečnej úrovni, optimalizuje produkciu elastinu a kolagénu na vyplnenie línií a zjemnenie vrások. Zároveň je dokonalou starostlivosťou o očné okolie a to na váčky pod očami a pre unavené, opuchnuté oči. Navracia pleti pevnosť, odstraňuje dvojitý podbradok a zanecháva Vašu pleť dlhodobo žiarivú a jasnú .

Nie je možné pridávať komentáre.